RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Сатанінський" місячний день: астролог пояснила, чого чекати від 9 травня

Весь світ завмер у тривожному очікуванні 9 травня. Під час параду на Червоній площі в Москві Володимир Путін може оголосити про загальну мобілізацію, що може означати чергове посилення війни. Про те, чого очікувати цього дня, розповів астропсихолог Валентина Вітрок.

Про це повідомляє ТСН.

"Перша половина дня - до полудня - ми матимемо справу з 9-м місячним днем, який астрологи справедливо вважають "сатанинським". Сили зла активізуються і можуть завдати серйозної шкоди як кожній окремій людині, так і всьому людству в цілому. Велика ймовірність насильства" – не лише морального, а й фізичного, тому зірки наполегливо радять виявляти обережність: не піддаватися на провокації, гнати від себе обтяжливі та погані думки, менше спілкуватися з тими, хто викликає роздратування чи страх. ще активнішою - фази війни цілком укладається. Єдиний обнадійливий в такій ситуації момент полягає в тому, що 9-й місячний день триватиме лише до полудня, після чого сили зла втратить свою силу", - розповіла експерт.

За словами астролога, Сонце 9 травня перебуватиме між Північним вузлом у знаку Тельця та Ураном в опозиції до Південного вузла у Скорпіоні та Прозерпіні, що розташувалася у так званому чорномагічному градусі.

"Вона влаштувалася в ньому досить давно, і незважаючи на те, що Прозерпіна як планета офіційно астрономами ще не відкрита, астрологи вказують на її сильний вплив на життя на Землі, яке в цьому випадку є деструктивним".

Транзитний Місяць 9 травня по обіді увійде до точної опозиції до Сатурна в 25-му градусі Водолія. У емоційному плані Місяць у такому становищі створює в людей звані "емоційні гойдалки" , коли роздратування і незадоволеність змінює апатією – і навпаки. Якщо врахувати, що супутник Землі в цей час перебуватиме у знаку Лева, де вона є демонстративною та підштовхує до публічних заяв.

"Недивно, що в цей день ймовірні військові паради країни-агресора, які покликані продемонструвати силу і мілітаристські цілі, що їх підтримують, - такий собі політичний "ексгібіціонізм". Проте 9 травня нинішнього року повного апофеозу в Росії не вийде через опозицію Місяця до Сатурна, що обмежує її. Як говорила Фаїна Раневська, Путін відчує, що "королівство замало - розгулятися ніде" Свято диктатору зіпсує і той факт, що на території України він, як хотів, жодного параду провести не зможе", - резюмувала Віттрок..

Нагадаємо, раніше російський політик пояснив, чого чекати 9 травня.