RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Везуть "вантаж 200" з України: у Бурятії спорткомплекс перетворили на зал ритуальних послуг

У столиці Бурятії центральний міський спортивний комплекс перетворили на зал ритуальних послуг. Туди масово везуть трупи військових, вбитих на війні в Україні.

Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.ua.

За його словами, постійне надходження трун і поховання бурятів серйозно погіршив морально-психологічний стан місцевого населення. Експерт стверджує, що настрої в російському суспільстві потроху змінюються, проте тільки на окраїнах, де відбуваються поховання.

"В столиці Бурятії центральний міський спортивний комплекс перетворився на зал ритуальних послуг. І вони вже не прибирають звідти вінки, бо ця церемонія стала постійною. До речі, регіональні ЗМІ про це вже пишуть. В регіонах люди вже починають ставити питання, що ж це за "спеціальна операція", що труни і поховання не закінчуються, а перемоги немає", - зазначає він.

Жданов навів рядки регіональної газети Бурятії, яка написала про ситуацію із загиблими на війні в Україні, мовляв, потік трупів не зупиняється.

"...стан тіл настільки поганий, що трупний запах не вивітрюється з цього приміщення, де вони проводжають в останній путь. Розумієте, який там морально-психологічний стан? І зараз Путін вийде і скаже: "Новая война – давайте повторим", - додав він.

Раніше ми писали, що втрати особового складу ворога станом на 5 травня становлять особового близько 24,7 тисячі.