RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Сонце, грози та тепло до +23: синоптики озвучили прогноз погоди на вихідні

На вихідних в частині України проллються дощі з грозами, натомість продовжиться потепління, а в деяких регіонах повітря прогріється до зовсім літніх +23.

Про це свідчать дані Гідрометцентру України.

У суботу, 7 травня, у західних регіонах, а також у Житомирській та Вінницькій областях очікуються дощі. На решті країни буде сонячна погода.

Температура повітря вдень становитиме +17...+20 градусів, уночі термометри покажуть на Заході +7...+9, в решті областей буде прохолодніше - від +3 до +7 градусів.

У неділю, 8 травня, у західних та північних регіонах, у Житомирській та Київській областях синоптики прогнозують дощі з грозами. На решті України продовжить світити сонечко.

Попри опади, очікується потепління до +19...+23 градусів. Вночі на Сході та в Запорізькій області ртутні стовпчики опустяться до +3...+5, в інших регіонах буде +5...+11.

У понеділок, 9 травня, грози поміняють свою дислокацію, перемістившись на Південь, Схід та прилеглі області центральної України. Денні температури становитимуть від +14...+16 на Півночі до +21...+23 у Херсоні та в Ужгороді. Вночі найхолодніше буде на Луганщині, там термометри покажуть +4... +6. На решті території очікується від +6 до +11 градусів.

Раніше ми писали, що у травні у Києві буде 16 днів, коли прогнозуються дощі різної інтенсивності.