RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Кримський міст буде знищено: чого не вистачає військовим для удару

У міністерстві внутрішніх справ України дали відповідь на питання щодо можливості удару по стратегічно важливому для російських окупантів Кримському мосту.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив радник голови МВС Віктор Андрусів.

За словами Андрусіва, з військової точки зору Україна має шанс знищити міст, проте це не відбудеться найближчим часом. Проте це точно відбудеться, наголосив радник міністра внутрішніх справ.

Андрусів наголосив на важливості даного мосту для російських окупантів - по ньому Кремль здійснює перекидання військ, техніки та боєприпасів з континентальної частини Росії до Криму, а звідти - до України. Для того, щоб знищити міст, необхідно для початку провести демілітаризацію півострова: зробити це можна після звільнення від окупантів південних та східних областей України.

Як тільки Україна отримає ракети, які б'ють далі ніж 300 кілометрів, або зміниться ситуація в Херсонській області, то тоді ЗСУ зможуть потопити Чорноморський флот РФ і знищити Кримський міст, підкреслив Андрусів.

Нагадаємо, вранці у понеділок, 9 травня, по Одеській області було завдано ракетного удару чотирма ракетами типу "Онікс" з ракетного комплексу "Бастіон", розташованому у тимчасово окупованому Криму.