RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

В Україну увірветься літо на початку травня: синоптики порадували прогнозом

У четвер, 12 травня, в Україну прийде справжня літня спека майже до +30 градусів. У частині країни проллються грозові дощі.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, температура повітря протягом дня підніметься до +22…+29 градусів. Лише у східних регіонах та на морських узбережжях буде на кілька градусів нижче, +18…+22.

“Весна чинитиме опір і відстоюватиме своє право на календар сильним вітром – завтра пориви південно-західного вітру досягатимуть штормових 15-20 метрів за секунду в більшості областей України”, – йдеться у повідомленні.

Вдень на Заході розпочнуться грозові дощі, які надвечір захоплять і північ країни, а також Київську область. На решті території очікується суха погода.

Київ накриє літня спека до +26…+28 градусів, натомість очікується сильний південно-західний вітер із поривами до 20 метрів за секунду. Також увечері до столиці прийдуть короткочасні грозові дощі.

Діденко зазначила, що різкий стрибок температур буде короткочасним, і вже з п'ятниці температура повітря поступово знижуватиметься до помірних значень.

Раніше "Апостроф" публікував прогноз погоди до кінця тижня.