RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ваш "вантаж200" чекає у рефрижераторах: "Укрзалізниця" звернулася до російських окупантів

Триває 85 день повномасштабної російсько-української війни, під час якої країни-терорист Росія несе значні втрати, зокрема, в особовому складі, оскільки ЗСУ знищили близько 28 500 окупантів, тіла яких зберігає Укрзалізниця в рефрижераторних вагонах відповідо до норм гуманітарного права.

Про це повідомили в пресслужбі національного перевізника.

Укрзалізниця розміщує тіла мертвих російських окупантів у рефрижераторних вагонах, щоб повернути матерям і дружинам, оскільки Україна дотримується усіх норм міжнародного гуманітарного права.

Водночас російські командири не виявляють жодної зацікавленості в тому, щоб забрати та відправити в Росії тіла своїх солдат. Перед тим, як випустити на поле бою чергову партію "гарматного м'яса" командири забирають в окупантів усі документи. Така поведінка російського військового керівництва спричинена тим, що РФ не хоче платити сім'ям загиблих росіян у війні проти України та намагається приховати реальну кількість втрат, щоб не розповсюджувати панічні настрої в країні.

Таким чином, рефрежираторні вагони Укрзалізниці дощенту заповнені російський "вантажем200", який нікому, як не дивно, крім України, не потрібен.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ЗСУ знищили польовий табір окупантів, унаслідок чого близько 150 з них убиті або поранені.