RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Хвиля тепла, дощі та серйозне похолодання: синоптики дали прогноз погоди в Україні на кінець тижня

Як і обіцяли синоптики, 19 травня в Україну прийшло потепління, вдень місцями повітря прогріється до +23 градусів. Найближчими днями до країни прийдуть дощі з грозами.

Про це свідчать прогнози Українського гідрометцентру.

У четвер, 19 травня , вдень прогнозується від 13 до 23 градусів тепла. Найвищі градуси очікуються на Закарпатті, а найхолодніше буде на сході України. Вночі стовпчики термометрів показуватимуть +4+11 градусів. Дощі пройдуть у східних, Запорізькій, Херсонській областях, а також у Криму. На решті території країни – без опадів, хмарно з проясненнями.

Наступного дня, 20 травня , дощі охоплять Київ, північний схід, а також Харківську та Полтавську область, на решті території країни - без опадів. Вдень повітря прогріється від 17 до 27 літніх градусів. У нічний годинник прогнозується +5+13 градусів.

21 травня всю Україну накриють дощі з грозами, лише у Криму опадів не очікується. Денна температура повітря прогнозується на рівні +16+29 градусів, а вночі стовпчики термометрів показуватимуть від +6 до +14 градусів.

У неділю, 22 травня , дощі з грозами пройдуть усюди, крім південних областей, Криму та Запорізької області. Вдень прогнозується 13-24 градуси тепла, а вночі – від +6 до +16 градусів.

Раніше "Апостроф" розповідав, що червень в Україні буде дощовим .