RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Скандальна співачка Чичеріна розвішує пропагандистські банери у Мелітополі: фото

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області рашисти намагаються популяризувати новий ідеологічний напрямок серед місцевого населення. Зокрема скандальна російська співачка Юлія Чичеріна переклеює рекламу на білбордах на пропагандистські.

Про це повідомляє місцевий канал у Telegram "Типичный Мелитополь".

Чичеріна почала клеїти у Мелітополі великі плакати "на честь 220-річчя від часу заснування Таврійської губернії". Пропагандистська машина таким чином намагається виправдати населенню створення "республік" на тимчасово окупованих територіях на півдні України.

Фото: t.me/tip_mel

Фото: t.me/tip_mel

Нагадаємо, Юлія Чичеріна – давня поплічниця злочинної діяльності РФ проти територіальної цілісності України. У 2015 році після виступу на окупованій території Луганської області її було оголошено у розшук СБУ. У 2017 році отримала паспорт "ЛНР" та прописку у Луганську. Через рік стала довіреною особою Путіна і закликала підтримати його на виборах. У 2020 році вона отримала паспорт "ДНР", який особисто їй вручив ватажок "ДНР" Денис Пушилін - їх спільне фото висміяли в мережі.

Раніше ми писали, що у мережі з'явилося відео, на якому російська співачка Юлія Чичеріна із піснею "Тулула" зрізає український прапор над мерією Енергодару.