RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

У Путіна кілька хвороб: головний розвідник назвав страшний діагноз бункерного диктатора

У президента Росії Володимира Путіна великі проблеми зі здоров'ям - він хворий на рак і крім цього у нього є ще кілька серйозних діагнозів. Однак із таким станом здоров'я він може прожити ще кілька років.

Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов.

"Ми повністю підтверджуємо цю інформацію, [що у Путіна рак]. У нього кілька важких хвороб, одна з яких рак. Але сподіватися, що Путін помре завтра, не варто. У нього щонайменше кілька років ще є. Подобається це нам чи ні, але це правда", – констатував він.

Буданов додав, що попри це Путін далекий від реальності.

"Тут ми можемо дуже багато сперечатися, в якому стані може бути диктатор, який думав, що за три дні захопить всю країну і підніме російський прапор на будівлі адміністрації в Києві. І який третій місяць, проголошуючи, що в нього друга (а іноді і перша) армія світу, не може впоратися, за його словами, "з відсталою недодержавою Україною". Це його риторика. Ось у якому він має бути стані?" – зазначив Буданов.

Як розповідав "Апостроф", раніше в мережі звернули увагу на фото Путіна на саміті ОДКБ 16 травня, на яких помітили ознаки його стану, що погіршується.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: