RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У чужих речах та з чотирма телефонами: в Україні закінчив свій шлях черговий мародер із Росії, фото

Країна-терорист Росія веде повномасштабну війну проти України, у якій несе рекордні для себе втрати в живій силі та військовій техніці. Російські окупанти, яких відправили помирати на українській землі, мають більше бажання мародерити, аніж воювати. Один з таких бурятських окупантів-мародерів не довіз викрадені телефони та гроші додому - його знищили ЗСУ.

Про це повідомляють у виданні УНІАН.

Російський окупант з Республіки Бурятія на прізвище Тупіцин проїхав більше 6 тисяч кілометрів, щоб вторгнутися в Україну, викрасти кілька смартфонів і 300 гривень, а потім "героїчно" загинути унаслідок успішних дій українських військових. Також у речах знищеного окупанта знайшли телефон з кнопками, напевно, то був його власний.

Цьому окупанту-мародеру з Бурятії було лише 19 років, коли його спіткала доля усіх тих, хто спробує загарбати українську землю. У його документах вказано, що він закінчив лише 9 класів і більше не продовжував навчання.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Бурятії масово ховають російських окупантів, яких знищили на війні в Україні. Водночас Міноборони РФ не визнає їхньої смерті та не збирається виплачувати сім'ям компенсації.