RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Серйозне потепління та грози: синоптики уточнили прогноз погоди в Україні на кінець тижня

У фінальний тиждень травня Україна нарешті зіткнеться зі справжньою спекою літа 2022. Натомість циклони "розгуляються" майже у всіх регіонах країни.

Про це повідомляє український Гідрометцентр.

У п'ятницю в Україні погода буде по-весняному теплою, подекуди - грози. Мокро буде у Львові, Луцьку, Житомирі, Івано-Франківську, Рівному та Сумах. Найтепліше - у Миколаєві, де температура вдень прогріється до 27 градусів зі знаком "плюс".

Погода у Києві 27 травня очікується без опадів уночі, вдень – дощі. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 12-14°, вдень - близько 20-22°.

28 травня на Заході нашої країни вже буде сухо та сонячно, хоча температура повітря не підніметься вище за 20 градусів. А ось грози перейдуть на Південь та Схід України. У столиці дощ може йти у нічний час. Температура повітря вдень – 20-23 °.

29 травня дощі та грози не планують залишати територію України. Без опадів буде лише у Чернігові, Хмельницькому, Житомирі, Рівному, Тернополі, Києві та Сумах. Жителям решти регіонів цього дня треба не забути захопити парасольку. У Херсоні температура повітря прогріється до 28 градусів. Найхолодніше буде у західних регіонах, де нічні показники опустяться до 5 градусів зі знаком "плюс".

Нагадаємо, раніше синоптик Наталія Діденко розповіла про те, яка погода очікується в Україні у п'ятницю.