RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Став фашистом та вбиваєш людей: дружина відчитала окупанта за напад на Україну

Країна-терорист Росія більше трьох місяців веде повномасштабну війну проти України, не шкодуючи ні свого особового складу, ні військової техніки. Однак знайшлася одна дружина російського солдата, яка засуджує дії ЗС РФ, називаючи чоловіка фашистом та окупантом, у той час як інші окупантські жінки просять привезти з України намародені речі.

Нетипову перехоплену розмову окупанта з дружиною опублікували в телеграм-каналі Sharp`s.

Жінка закликає окупанта подивитися на реальний стан того, що відбувається, наприклад, переглянути офіційні зведення так званих "Л/ДНР" ймовірно щодо втрат на фронті. Водночас російський загарбник повторює тези кремлівської пропоганди: "Їх почали бомбити (Донбас, - ред.), вони попросили допомоги".

Після цих слів чоловіка вона сказала, що він з його "колегами" в будь-якому разі вбивці та окупанти, на що російський загарбник відповів знову ж таки пропагандистському риторикою: "Я просто виконую свій військовий обов'язок".

Дружина окупанта не розуміє, як вона буде жити з розумінням, що її чоловік убиває людей. Однак на думку самого окупанта, він убиває ворогів - не людей. Напевно, мирні й беззахисні діти, жінки, літні люди - вороги цьому росіянину: "На війні немає людей. Вони самі на це пішли!".

"23 лютого ще треба було відмовитись і все. І був би нормальною людиною. Ти вбиваєш людей. Ви на них напали, а не вони на вас! Ви прийшли на їхню територію в іншу країну", - сказала жінка.

Попри ці аргументи, окупант і далі говорить словами кремлівської методочки: "Напали б вони на нас, ти б так само реагувала?", на що жінка цілком логічно відповіла: "Ні, ти б тоді захищав свою країну, а не був би окупантом і фашистом".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в черговому аудіоперехопленні інша окупантська дружина закликала чоловіка-окупанта вбивати та катувати українських дітей найжорстокішими способами. Вона сказала, що на його б місці колола наркотики дітям, вирізала б на їхніх спинах зірки та відрізала частини тіла.