RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Націоналізація" по-російськи: у Маріуполі конфісковуватимуть "безхазяйні" автомобілі, відео

У захопленому та майже знищеному Маріуполі російські окупанти збирають на вулиці автомобілі, залишені господарями. Транспорт, який не знайде власників, планують "націоналізувати".

Про це розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

За його словами, повністю всі автомобілі і вцілілі, і пошкоджені, звозять на майданчик - ринок “Азовський”. Таким чином, почався облік “знахідок”. Якщо упродовж місяця власники так і не знайдуться - транспорт буде визнано власністю окупаційної влади.

"Маріуполь. Націоналізація через безхоз. Якщо власники не з’являться протягом місяця (фактично до 01.07) всі автівки будуть визнані власністю “молодой республики”. Другий крок після обліку нерухомості до повного розкрадання майна маріупольців. Того, що дивом залишилось після авіабомб, градів та смерчів", - йдеться у дописі.

Раніше ми писали, що Азовському морю загрожує повне вимирання після захоплення російськими загарбниками Маріуполя. У море можуть потрапити десятки тисяч тонн отрути із метзаводу "Азовсталь".

Нагадаємо, ще наприкінці квітня мер Маріуполя Вадим Бойченко повідомляв, що у знищеному російськими окупантами Маріуполі можуть спалахнути потужні та смертоносні епідемії з настанням спеки.