RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Перепив "Бояришнику": соцмережі висміяли заяву з РФ про захоплення України Польщею

Соціальні мережі підняли на сміх слова секретаря Ради безпеки Росії Миколи Патрушева про те, що Польща нібито збирається окупувати західну Україну. З такою заявою він виступив на нараді з нацбезпеки у Приволжі.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на інформацію у ЗМІ та дописи у соцмережі Facebook.

Посадовець Росії, яка бореться за українські території, наголосив, що партнери Києва нібито ласі скористатися ситуацією у своїх інтересах, адже теж мають "особливі плани на українські землі".

Він переконаний, що візит в Україну польського президента Анджея Дуди та його заяви про зникнення польсько-українського кордону говорить про те, що захоплення західних територій уже почалось. На додаток - Патрушев запідозрив і інші держави, які не проти забрати частину України собі.

Користувачі соцмереж помітили зміну риторики, адже раніше в РФ стверджували, що нібито плани на Україну мають виключно США і припустили, що він, як і багато росіян, просто вживає дешеву медичну настоянку "Бояришник", тому й переплутав.

Нагадаємо, раніше Микола Патрушев заявляв, що російське керівництво не обмежує себе жодними термінами у війні проти України та звинуватив країни НАТО у зацікавленості у затяжній війні.