RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

З Днем захисту дітей! Яскраві листівки, вірші та привітання у прозі

У середу, 1 червня, у багатьох країнах світу, включаючи Україну, святкують Міжнародний день захисту дітей. У нашій країні цей день має особливе значення, бо сьогодні наші діти гинуть від рук російських окупантів.

“Апостроф” зібрав найкращі листівки, вірші та привітання у прозі до цього свята.

Привітання до Дня захисту дітей у віршах

***

Дуже гарне свято

Завітає влітку.

Принесе всім радість,

Сонце, сміх і світло.

Бо на перше червня

Діток ми вітаєм –

Хлопчиків, дівчаток.

Щастя їм бажаєм!

Бо для них сьогодні

Все, що є на світі.

Головне, щоб були

Щасливі всі діти!

***

Всміхається сонце привітно й ласкаво,

Цей день на планеті хай щастям сія.

Час радісно лине, змістовно й цікаво

Добробутом повниться кожна сім’я

Хай війни стихають від сміху дитини,

Душа очищається, серце співа,

А розум підносить крізь будні людину,

Порядність всю землю нехай обійма!

Привітання до Дня захисту дітей у прозі

***

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім'я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю та теплотою. Діти так потребують любові, турботи та батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День захисту дітей бажаю кожній дитині міцної сім'ї та всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету, і кожен із маленьких жителів нашої землі буде здоровим і щасливим.

***

Першого літнього дня в Україні, як і у всьому світі, відзначають гарне та радісне свято – День захисту дітей. Дорогі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. Тож наполегливо опановуйте знання, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

***

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя та наше щастя. Нехай вони про війни та ворожнечу дізнаються тільки з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони гарних зірок.

***

Вітаю із Днем захисту дітей! Бажаю благополуччя у кожній родині. Щасливі щирі дитячі очі. Здоров'я та достатку, душевної теплоти та сердечності, повноцінної уваги, турботи та розуміння. Бережіть дітей, адже вони наше продовження!

***

Діти – це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їхнє майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти – це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Створімо їм такий світ разом!

Раніше “Апостроф” розповів про історію свята, а також про деякі цікаві факти, пов'язані з Днем захисту дітей.