RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Окупанти збрехали, що мін немає: у Маріуполі загинули двоє людей

У Окупованому росіянами Маріуполі на морських мінах підірвалися двоє мирних мешканців - серед загиблих була 8-річна дитина.

Про це повідомив у Telegram радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Трагедія сталася у п'ятницю, 3 червня, на пляжі "Піщаний" - він примикає до морського порту. Після так званого "розмінування", голова окупаційної адміністрації Костянтин Іващенко заявив, що пляжі відкриті для відвідування.


В результаті загинули двоє людей, серед них була 8-річна дитина.

"Ще дві смерті на руках у Іващенка. Ще дві смерті на руках російських військових. Ще дві жертви війни вже навіть без обстрілів та бомбардувань. Незважаючи на трагедію, окупаційна адміністрація міста разом із пропагандистами продовжує закликати людей на пляжі. Гарні фото та відео їм точно важливіше за життя людей", - заявив Андрющенко.

Раніше ми повідомляли, що у захопленому Росією Маріуполі, де загинули від обстрілу тисячі людей, окупанти фальсифікують причини їхньої смерті.

Також повідомлялося про те, що після оприлюднення даних про тіла загиблих під завалами в Маріуполі, окупанти приступили до прямого знесення будинків без розбору завалів. Нелюдське поводження навіть із загиблими набрало нечуваних оборотів.