RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Лікує тіло і калічить душу: американська розвідка зацікавилася здоров'ям Путіна

Президент Росії Володимир Путін серйозно хворий, ймовірно, на онкологію, свідчить доповідь психіатрів спецслужб США. Також фахівці вбачають ознаки хвороби Паркінсона.

Про це повідомляє Newsweeк, посилаючись на джерела у розвідці.

Так, американські спецслужби продовжують вивчати відео з публічною появою глави Кремля, його зустрічі із посадовцями, які показують на пропагандистських телеканалах РФ.

Зокрема, фахівці із психіатрії зацікавилися зустріччю президента РФ з главою Міноборони Сергієм Шойгу ще в квітні. Дивним було те, що Путін просидів у неприродній позі близько п'яти хвилин, вчепившись у стіл.

Психіатри та фахівці дистанційної діагностики активно проаналізували поведінку та рухи Путіна, передавши результати аналізу в Білий дім.

Так, в останній доповіді американські спецслужби дійшли висновку, що в президента серйозні проблеми зі здоров'ям. Його вигляд говорить про те, що, швидше за все, має онкологію та хворобу Паркінсона. Остання лікується препаратами, здатними провокувати при тривалому прийомі та у великих дозах - шизофренію.

Як повідомляв "Апостроф", за даними трьох керівників американської розвідки, у квітні Путін пройшов курс лікування від прогресуючого раку.