RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Краще прибрати їх із холодильника: три енергетично шкідливі продукти

Названо три шкідливі продукти, від яких варто відмовити вже сьогодні, щоб покращити своє життя. Експерти в галузі біоенергетики розповіли про найнебезпечніших "гостей" наших холодильників.

Про це повідомляє slovofraza.

Солодка газована вода

Підвищений вміст цукру – далеко не головна проблема з цим напоєм. Будь-яка їжа має деяку енергетичну цінність — це не про калорії, а про енергетику більш тонкого порядку. У цьому напої немає нічого, що створювалося б людьми чи природою з любов'ю. Це продукт, який виготовляється на заводі від а до я. У солодких газованих напоях майже немає енергетичного початку. Це просто набір непотрібного великого обсягу калорій, які приносять задоволення на короткий час, але шкодять аурі людини та її здоров'ю.

Кава та енергетичні напої

Енергетичні напої ховають у собі ще більше небезпеки, ніж газована вода. У них міститься багато цукру, який шкідливий у великих кількостях, але не у цьому небезпека. Ці напої дають нам сили, тимчасовий заряд енергії, коли ми дуже втомилися. Після того, як це пройде, людське тіло та біополе будуть виснажені ще більше, ніж до того моменту, коли він був випитий. Енергетичні напої дають ці сили лише у борг, але потім вимагатимуть відсотки.

З кавою ситуація майже така сама, але цей напій має одну велику перевагу — це натуральний продукт. Він теж дає сили, але не є настільки спустошуючим. Експерти в галузі біоенергетики відзначають, що кава шкідлива для чакр та біополя, але тільки якщо ви п'єте її у великих кількостях. Якщо є можливість, зменште обсяги його споживання.

Фаст-фуд та напівфабрикати

Це дуже небезпечна з енергетичного погляду їжа. Вона може бути не дуже шкідливою у фізіологічному плані, але вона точно виснажує наше біополе та погіршує роботу чакр. Будь-який фаст-фуд, включаючи локшину швидкого приготування, є їжею, яка просто наповнює нас фізичною субстанцією, але не зміцнює духовну складову. Саме тому потрібно неодмінно якнайрідше харчуватися в закладах швидкого харчування. Замініть напівфабрикати повноцінною їжею, щоб менше страждати від нестачі позитивної енергетики та бути максимально продуктивними у будь-який день тижня.

Нагадаємо, раніше педіатр і телеведучий Комаровський розповів про найшкідливіші напої для дітей.