RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Путін має цілий "букет" хвороб: прогнози лікарів

Російському диктатору, згідно з офіційною біографією, майже 70 років. У такому віці у будь-кого можуть бути проблеми зі здоров'ям. Питання лише у самих діагнозах та ступені загострення недуг.

Про те, які можуть бути хвороби кремлівського диктатора, розповідає "Апостроф".

У випадку з Путіним мають місце одразу кілька маркерів, які потенційно вказують на проблеми зі здоров'ям.

Перше, що впадає у вічі – постійні "метаморфози" на обличчі російського диктатора. Набряки періодично з'являються і потім сходять, але форма обличчя залишається округлою. Враховуючи, що людина не може настільки швидко набирати і втрачати вагу, є підстави вважати, що подібні зміни спричинені хворобою або стали наслідком прийому певної групи препаратів.

"Зміна форми обличчя Володимира Путіна, поява набряків (так звана "місяцеподібне лице") може бути наслідком прийому гормональних препаратів – кортикостероїдів. Якщо будувати гіпотези, то найчастіше кортикостероїди у високих дозах застосовуються для лікування онкологічних захворювань. Враховуючи, що форма обличчя змінюється часто, можна припустити, що там має місце онкологічний процес", - пояснила в бесіді з "Апострофом" лікар-невролог Олександра Щебет.

Наступний момент – мимовільні рухи руками та ногами (у позі сидячи), а також тремор у руках, який помітний, якщо Путін намагається комусь потиснути руку. Не виключено, що російський президент на зустрічі з Шойгу настільки люто тримався за стіл, побоюючись, що у нього будь-якої миті можуть почати "смикатися" руки.

Так звана "особлива хода" Володимира Путіна, коли він активно розмахує лівою рукою, найімовірніше, не є проявом особистого стилю, як намагається представити російська пропаганда. Навпаки, характер його рухів може вказувати на хвороби.

"Враховуючи "дивну ходу" Путіна, а також те, що права сторона тіла у нього рухається гірше за ліву, можна припустити інсульт, досить великі метастази, що проникли в мозок або пухлину в самому мозку. Враховуючи, що він відновлюється (тобто спочатку ходив гірше), а тепер краще), то, ймовірно, мав місце інсульт або онкологія", - додала медик.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Чим насправді хворий Путін: що кажуть лікарі.