RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Путін переніс пряму лінію із росіянами: європейський експерт помітив тривожний сигнал

Все частіше з'являється інформація про важке захворювання у президента Володимира Путіна. Побічно це підтверджується тим, що диктатор відклав на невизначений час свою щорічну пряму лінію з росіянами, що сталося вперше майже за два десятиліття.

Експерт Андерс Ослунд вважає, що цей крок може бути ознакою того, що у Путіна дуже погано зі здоров'ям, пише Newsweek.

Цього тижня Кремль оголосив, що Путін вперше за 18 років відкладе свій червневий захід. Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков запевнив державні ЗМІ, що хоча нова дата ще не визначена, плани щодо перенесення "в стадії реалізації".

Шведський економіст Андерс Ослунд, який раніше працював економічним радником російського уряду, назвав скасування прямої лінії, яка щороку проходила в червні, ознакою того, що здоров'я Путіна "не в порядку", оскільки зазвичай пряма лінія триватиме три-чотири години і потребує сил.

Крім того, Путін також відклав свій виступ перед Федеральними Зборами Росії ще у квітні, не призначивши нової дати.

Як повідомляв "Апостроф", за інформацією ізраїльського журналіста Марка Котлярського, у Володимира Путіна діагностували рак підшлункової залози, жити йому залишилося недовго. Діагноз підтвердили кремлівські лікарі. Хвороба "настільки сильно прогресує", що операція якщо і продовжить життя Путіну, то ненадовго - йдеться максимум про три-чотири місяці.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: