RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Грози підуть, "пекельна" спека залишиться: прогноз погоди в Україні на п'ять днів

Наступного тижня в Україні очікуються погодні гойдалки зі спекою до +33 та дощами з грозами.

Прогноз погоди на тиждень публікує Укргідрометеоцентр.

11 червня

У суботу дощі грозами синоптики прогнозують у західних, частично південних та центральних областях. У цих регіонах денна температура повітря становитиме від +24 до +30 градусів, а вночі - близько 14-16 градусів з позначкою плюс. В інших регіонах буде сонячно та спекотно - від +29 до +33 градусів.

12 червня

У неділю погода трохи зміниться - дощі з грозами очікуються у західних та північних регіонах. У Львівській, Волинській, Тернопільській та Рівненьській областях, а також на іншій території України буде сонячно та без опадів - вдень до +33 градусів.

13 червня

У понеділок дощі з грозами прогнозуються у більшості регіонів країни. Суха та тепла погода без опадів, за словами синоптиків, буде виключно у Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Сумській, Чернігівській, Миколаївській та Одеській областях, а також в Криму. Середня денна температура повітря становитиме +25...+33 градусів.

14 червня

У вівторок погода в Україні суттєво зміниться. Опадів не очікується лише у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях, а в інших регіонах синоптики прогнозують дощі з грозами. Вдень у західних та центральних регіонів температура повітря становитиме від +19 до +25 градусів, а на півночі, півдні та сході - до +30 градусів.

15 червня

У середу невеликі дощі очікуються у Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях. На сході України синоптики обіцяють зливи з грозами. В інших регіонах очікується тепла та суха погода, а середня денна температура по країні становитиме від +19 до +26 градусів.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Україні на Трійцю.