RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Верх цинізму: пропагандисти влаштували "екскурсію" зруйнованим Маріуполем, відео

Донецька пропагандистка Альона Морозова проводить екскурсію драматичним театром у Маріуполі, який обстріляли російські окупанти, які відмовилися діставати тіла загиблих людей з-під завалів і вирішили знести зруйновані будинки

Відповідне відео з екскурсії оприлюднив Telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

Співробітниця телеканалу "Юніон" окупаційного Міністерства інформації терористичної організації "ДНР" Альона Морозова водить екскурсію руїнами маріупольського драмтеатру, який знищили російські військові, забравши життя у великої кількості мирних жителів.

За даними"Миротворця", 27-літня пропагандистка російського нацизму та фашизмуМорозова виправдовує та відкрито підтримує російське військове вторгнення Росії на територію України. Також в її файлі на сайті згадується, що вона отримала почесну грамоту "глави ДНР". Морозова є співучасницею злочинів влади РФ проти українського народу та посібником бойовиків НВФ і окупантів.

Раніше "Апостроф" писав, у Маріуполі внаслідок масових обстрілів окупантами було пошкоджено системи водопостачання та водовідведення. Це може призвести до епідеміологічної катастрофи в Маріуполі, до того ж у місті вже почалися серйозні проблеми з питною водою.

Також нагадаємо, у Маріуполі виявили страшну знахідку: окупанти перетворили супермаркет на морг.