RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

У Путіна серйозні проблеми зі здоров'ям: як довго він залишатиметься при владі

Президент РФ Володимир Путін навіть із серйозними хворобами, які підтверджують розвідувальні служби, здатний ще кілька років залишатися при владі.

Так вважає голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

За його словами, те, що кремлівський диктатор має проблеми з онкологією, нервовою чи судинною системами, не говорить про те, що він невдовзі помре.

"На жаль, поки відомості про можливу смерть Путіна більше схожі на прагнення видати бажане за дійсне. Навіть якщо кремлівський диктатор справді має проблеми з онкологією, нервовою чи судинною системами, то навіть із такими "болячками" він здатний ще кілька років залишатися при владі", - зазначив він.

Термін навіть у два-три роки є величезним, тоді як для України та світу важливий буквально кожен день оборони. При цьому саме погіршення стану здоров'я російського президента не вирішить проблему війни, це можливо виключно за сприяння західних партнерів України, переконаний Володимир Фесенко.

"Наша військова розвідка також підтверджує, що Путін хворий, але чекати на його смерть сьогодні-завтра не варто. Важливо розуміти, що хвороба Путіна сама по собі не вирішує проблему війни. Її повинні вирішити ми самі за сприяння західних союзників", - зазначив він.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Чим насправді хворий Путін: що кажуть лікарі