RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Бабка з пиріжками може бути полковником ЗСУ: окупанти сивіють від страху

Російські окупанти в окопах на Херсонщині сивіють від страху, божеволіють, а кожна бабуся їм здається коригувальником.

Все це випливає із перехопленої українськими спецслужбами телефонної розмови російських солдатів, повідомляє СБУ.

Так, один зі співрозмовників зазначив, що приїхавши на передову до "побратимів", вжахнувся, адже побачив, що ті сильно постаріли та втрачають здоровий глузд, у кожному мирному підозрюють переодягненого українського захисника.

"Приїхав до пацанів на передок, так вони як діди стали, постаріли. У них дах їде. За місцевих – ніхто не впевнений: хто вони такі, що роблять. Може вони вночі е*ашаться з нами, а вдень вони мирні люди. Нікому не можна довіряти. Йде бабуся з пиріжками, а вночі вона може бути полковником, корегувальником артилерії", – каже окупант.

На це "колега" натомість розповів, як треба воювати з українськими військовими. Ще в розмові звучали російські пропагандистські штампи та здивування сильними українськими позиціями на півдні.

"У них там такі позиції... Щоб ти розумів, у нас навіть льотчики бояться літати!", - зауважив російський загарбник.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з метою дізнатися додаткову інформацію про позиції ЗСУ та геолокацію військово важливих об'єктів рашисти цинічно почали використовувати українських дітей – вони створили додаток, який вимагає завантаження фото об'єктів місцевості в обмін на електронні гроші.