RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

З Днем медика! Прикольні вірші, смс та листівки

Щороку третьої неділі червня в Україні відзначають День медичного працівника. 2022 року свято випадає на 19 червня.

"Апостроф" зібрав прикольні листівки, смс та привітання зі святом у віршах.

***

Ви чиєсь життя рятуєте кожен день.

І вас привітати зі святом нам не лінь.

Бажаємо професійного вам зросту!

І нехай все в житті буде радісно і просто!

***

Ви на варті здоров'я стоїте

І всім травмам, хворобам і вірусам

Дружним хором ви "Ні!" говорите

З часів пірамід і папірусів.

І рішення ви приймаєте,

Ох, для нас вони життєво важливі!

Як боротися з хворобами знаєте

Капітани здоров'я дбайливі!

І нехай менше важких моментів

Знає ваша лікарська практика,

Нехай рятують легко пацієнтів

Стратегія, досвід і тактика.

***

З Днем медика. Бажаю, щоб до щасливого життя у тебе не було ніяких протипоказань, щоб і робота, і особисті справи, і все інше ладилося, щоб твій організм завжди надходили вітаміни любові і радості, щоб здоров’я твоє і твоїх пацієнтів було міцним, як якісний медичний спирт.

***

З Днем медика. Бажаю, щоб у чудового Меду життя було суцільним солодким МЕДом, бажаю, щоб жоден пацієнт не скиглив і не докучав, а вірно виконував усі твої свідчення, бажаю, щоб тобі працювалося без зайвих нервів і психів і, щоб жилося тобі, як у добрій і веселій казці.

***

Рукава засукаю, сьогодні святкувати пора. Я вітаю вас медики зі святом професії. Відкладіть в сторону, стетоскоп і клізму, і стопочку прийміть не заради медичних цілей, а заради підняття святкового настрою. Бажаю всім здоров’я, щоб ніхто раптом не виявився пацієнтом власних колег. А ще бажаю поменше хворих, побільше зарплати і постійного життєвого добробуту.

***

Сердечно вітаю з днем медика! Нехай доведеться лікувати тільки застуду, приємних моментів і частіше премій від начальства! Щасливого, довгого життя бажаю і слави, як у Гіппократа!

***

Нехай у свій законний свято всі медики забудуть про термометрах, рецепти, ліках і чудово відпочинуть! Нехай кишені не пустіють і хворі хоч недовго справляються самі! Бажаємо, щоб відтепер кожен був здоровий і душею, і тілом!

***

Вітаю з Днем медика. Бажаю бути вірним, важливим і відважним ескулапом, в чиїх лапах великий успіх і ключ до відмінного здоров’я. Нехай у тебе завжди буде підвищений гемоглобін удачі, нехай постійно діє вакцина від нудьги, нехай високим буде рівень щастя в твоїй крові.

***

З Днем медика. Нехай пігулки натхнення, удачі і везіння рятують від нудьги і нудьги, нехай, як твій білосніжний халат, сяє твоя чарівна усмішка, хай міцніше медичного спирту буде твоє здоров’я, нехай високим буде достаток у житті, як тиск у гіпертоніка, нехай широким буде океан твоїх можливостей, як асортимент медикаментів в престижній аптеці.

***

З Днем медика. Бажаю бути ангелом в білому халаті, що рятує мільйони людей, бажаю залишатися чудовою людиною за будь-яких обставин життя. Міцних тобі кісток, а також нервів, високого гемоглобіну і рівня щастя в житті, слабкості лише в обіймах коханої людини, а високої температури лише на відпочинок у сауні.

***

З Днем медика. Бажаю жодного пацієнта-занози, жодної подряпини на твоїй душі, ні найменшої болі в серці, ні єдиної травми в бою за свій успіх. Терпіння тобі на всіх і кожного, гострого і твердого характеру в роботі, як голка і м’яких хмар мрій у життя, немов ватка.

***

З Днем медика. Бажаю ворогові джгут на шию, а другу — завжди першу допомогу, бажаю роботи без ниття пацієнтів і життя без підступів долі. Здрастуй, живи, люби, мрій, лікуй, исцеляй і процвітай!