RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Рашисти б'ють по Сумщині, Чернігівщині та інших напрямках: ранкове зведення Генштабу

Росіяни на Донецькому напрямку зосереджені на тому, щоб оточити українські сили в районі Лисичанська.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Також на Донецькому напрямку ворог здійснював обстріли неподалік Вовчоярівки, Лоскутовки, Білої Гори, Верхньокам'янки, Виїмки, Верхньокам'янського та Золотарівки. Завдав авіаційного удару парою Су-25 у районі населеного пункту Біла Гора.

На Волинському та Поліському напрямах ситуація щодо діяльності ЗС Білорусі змін не зазнала. Зберігається загроза застосування ракетного озброєння з території та простору цієї країни.

На Сіверському напрямку агресор зазнав вогняної поразки артилерією наших позицій у прикордонних районах Сумської та Чернігівської областей.

На Харківському напрямку противник продовжує вести оборону, стріляв з артилерії в районах населених пунктів Уди, Харків, Базаліївка, Руські Тишки, Старий Салтів, Верхній Салтів, Кутузівка, Рубіжне, Дементіївка, Чепіль, Світличне, Коробочкіне, Іванівка, Шеста.

На Слов'янському напрямі ворог основні зусилля зосереджував наступ у напрямах Довгенького і Мазановки. Обстрілював із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню в районах населених пунктів Нова Дмитрівка, Хрестище, Дубрівне, Богородичне, Новопавлівка, Адамівка, Грушуваха, Вернопілля, Краснопілля, Мазанівка, Веселе та Курулько.

Раніше ми розповідали, що вранці 25 червня ВС РФ здійснили масовані ракетні обстріли України, випустивши понад 40 снарядів.