RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Партизани вночі не сплять: Мелітополем розвішали листівки про 300 заколотих орків

Українські партизани, які раніше підірвали авто проросійського активіста, напередодні Дня Конституції України розклеїли на стовпах у Мелітополі листівки, де зазначено, що за період повномасштабної війни, на території міста знищили близько 300 російських окупантів, і наступні вже на черзі.

Про це повідомили в місцевому медіа "Ріа-Мелітополь".

Сили опору в Мелітополі розклеїли листівки з написом: "Русский, а ты спишь ночью? Более 300 твоих товарищей мы успели заколоть ночами! Партизаны ночью не спят, а охотятся", а на тлі напису розмите фото мертвого російського окупанта.

Унаслідок активних дій українських партизанів місцеві гауляйтери та колаборанти Галина Данильченко – начальниця військово-цивільної адміністрації та її шеф псевдо губернатор Запорізької області Євген Балицький зовсім втратили спокій.

Наприклад, після вибуху авто з колаборантами в Херсоні, за яким їхала і сама Данильченко, вона захотіла звільнитися з посади за власним бажанням, однак окупанти дали їй зрозуміти: звільнення дорівнює здачі колаборантки українським спецслужбам.

Відтепер колаборантка та зрадниця України Галина Данильченко майже зникла з інформаційного поля, іноді з'являється на відео із тремором у руках. А її шеф Євген Балицький, за інформацією видання, взагалі пішов у глибокий запій через полювання на його голову, за яку ще й дадуть винагороду.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що партизани Мелітополя оголосили про винагороду за голову місцевого гауляйтера Євгена Балицького. За ліквідацію зрадника України готові заплатити 10 тисяч доларів.