RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сім'ям загиблих у ТРЦ "Амстор" вдвічі збільшили допомогу: куди звертатися

Родичам загиблих внаслідок ракетного удару ЗС РФ по ТЦ "Амстор" у Кременчузі вдвічі збільшили розмір грошової компенсації.

Про це у своєму Faceboоk розповів мер міста Віталій Малецький.

За його словами, депутати міської ради прийняли рішення про збільшення виплати від усієї громади з 50 тисяч до 100 тисяч гривень кожній сім’ї загиблого у цій трагедії.

Більш того, як зазначає Малецький, влада за свій кошт організує поховання загиблих внаслідок ракетного удару ЗС РФ по ТЦ "Амстор".

"Робимо усе можливе, щоб допомогти сім’ям загиблих. Кременчук об’єднався, допомогає та сумує за загиблими", - додав мер міста у своєму Facebook.

Для того, щоб отримати допомогу з питань організації похованнь та матеріальну виплату, родичів загиблих внаслідок ракетного удару закликають звертатися за телефоном гарячої лінї (097) 261-71-13.

"Усі витрати на поховання здійснюються за рахунок міста. Наші фахівці нададуть усю допомогу з оформлення необхідних документів за принципом "єдиного вікна". Разом з фахівцями працюють психологи. Поховання загиблих у ТЦ Амстор відбуватимуться у окремому секторі "Алеї Слави" Свіштовського кладовища (або в іншому місці за бажанням родичів)", - йдеться у повідомленні міської влади.

Раніше ми розповідали, що під завалами ТЦ "Амстор" у Кременчузі продовжують знаходити фрагменти тіл загиблих.