RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Дика спека та трохи дощів: якою буде погода в Україні до середини липня

Наступні два тижні в Україні прогнозується спекотна погода з невеликою кількістю опадів. На Закарпатті денна температура досягатиме +36 градусів, а от нічна у сусідній Львівщині буде на рівні +9 градусів за Цельсієм.

Про прогноз погоди повідомили на Gismeteo.

Погода в Києві

У Києві погода буде особливо спекотна впродовж 3, 4, 5 та 6 липня, а далі позначки термометра підуть на спад завдяки дощу, який триватиме майже щодня до 12 липня - з цього дня температура знову зростатиме. Найспекотніше буде 5 липня, а найпрохолодніше 11 липня.

Погода в Миколаєві

У Миколаєві буде значно спекотніше, ніж у Києві. Максимальна температура +35 триматиметься упродовж трьох днів, а потім очікується різкий перепад денних температур між 9 та 10 липня від +30 до +20 градусів - саме тоді очікуються дощі, але через два дні температура знову зростатиме.

Погода у Вінниці

У Вінниці сильна спека очікується 4, 5, 15 та 16 липня, а в інші дні буде комфортна літня температура. Водночас по-справжньому прохолодно буде у неділю, 10 липня, адже буде сильна злива та +15 градусів удень.

Погода в Рівному

Мешканці Рівного можуть не хвилюватися за спеку, адже погода в цьому регіоні буде цілком сприятлива та не агресивна. Найтепліше (+29 градусів) очікується 5 липня, а найпрохолодніше 9 та 10 липня після кількох дощових днів.

Погода у Львові

У Львові спека все ж таки буде, зокрема, 4, 5 та 16 липня. В інші дні після дощів температура буде поступово спадати та досягне свого мінімуму в суботу, 9 липня, до +17 градусів, але далі знову набиратиме обертів, а стовпчик термометра покаже +30 градусів.

Погода в Ужгороді

Найспекотніші дні очікуються в Ужгороді, де 4 та 5 липня стовпчик термометра в тіні покаже +36 градусів, а слабкі дощі прогнозуються лише 6, 7, 9 та 12 липня. І лише 9 липня температура в Ужгороді буде на рівні +22 градуси - найнижчий показник за два тижні.

Погода в Сумах

У Сумах погода буде мінлива - то спека, то прохолода, то сонце, то дощі. Загалом температурний пік у +32 градуси прогнозується на 6 липня, а от найхолодніше буде 11 липня - температура опуститься до +17 градусів, адже цьому передуватимуть дощові дні. Зливи будуть з 8 до 11 липня включно.

Погода в Одесі

Як не дивно, але в Одесі очікується не найспекотніша погода в Україні. Зокрема, пік спеки прогнозують на 7, 8 та 16 липня, тобто близько +30 градусів, а найбільше температура знизиться 10 липня до +17 градусів через дощі.

Погода в Харкові

У Харкові справжня спека очікується з 4 до 10 липня, а потім пройдуть дощі й температура на кілька днів знизиться до комфортних позначок +18 +26 градусів, але вже з 15 липня знову очікується період спеки.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди від синоптика на весь липень.