RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У рашистів – зрада: розповідь окупанта, як їх свої ж здають українській армії

Українські розвідники дізналися, що російські окупанти здають іноземній розвідці інформацію про розташування своїх підрозділів.

Про це свідчить чергове аудіоперехоплення розмови росіян, яку опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України.

Так, у розмові окупант скаржився очевидно своїй дівчині, що й дня не було, щоб по його "побратимах" не було "прильотів".

Дівчина ж заявила, що їй відома інформація про те, що в російській армії є зрадники, які й здають інформацію іншій стороні.

"31 бригаду здали. Не всю, а якусь роту. 76 людей привезли нещодавно. Здав всій же. Полковник Матьковський. Я потім спілкувалась з ФСБешником самарським, мій знайомий. Він каже, так. Все це правда. У нього на рахунку 17 мільйонів знайшли", - сказала вона.

Росіянка також висловилась щодо Сполучених Штатів, назвавши цю країну смердючою, і що США зараз "страждає через "голод та холод".

Нагадаємо, що російський окупант у черговій перехопленій телефонній розмові поскаржився матері на великі втрати і попросив знайти військового юриста, щоб допоміг виїхати з війни в Україні.