RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Спека в Україні трохи спаде, але не скрізь: мапа погоди на найближчі дні

Найближчим часом синоптики обіцяють опади та похолодання, але не в усіх регіонах України.

Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

У середу, 6 липня, на захід країни разом із грозовими дощами прийде зниження температур - вдень термометри покажуть +20...+27 градусів. Примітно, що попри грози, у Вінницькій, Житомирській, Київській та Чернігівській областях повітря все ж таки прогріється до +31...+33, як і у східних та північно-східних регіонах, де очікується суха погода. У Центрі та на Півдні сонце смажитиме як в Африці - ртутні стовпчики піднімуться до +33... +36 градусів.

У четвер, 7 липня, грози перемістяться із Заходу до Центру, захопивши Південь та Північ. Ртутні стовпчики почнуть сповзати вниз. Найспекотніше буде у східних, північно-східних регіонах, Днепропетровськой, Запорізькій та Херсонській областях - там очікується +31... +33 градуси.

У п'ятницю, 8 липня, більшу частину країни знову заллє грозовими дощами, при цьому температури будуть переважно комфортними. І лише у південній та східній частинах спека ніяк не хоче відступати +31... +34.

У суботу, 9 липня, опади очікуються на всій території країни, натомість термометри в Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Дніпропетровській областях покажуть до +32 градусів.

Раніше синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на осінь поточного року - вона прийде до нашої країни рано, але порадує українців небувалими температурами, які справді невластиві для цієї пори року.