RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Дощі - будь-де і будь-коли: синоптик дала прогноз погоди в Україні на вікенд

На вихідних в Україні прогнозується мінлива погода - дощі будуть то там, то тут без будь-якої логіки. Улітку синоптичні можливості прогнозів зменшується, адже атмосфера в цей період надзвичайно мінлива.

Про прогноз погоди на другий липневий вікенд повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

У суботу та неділю, 9 і 10 липня, очікується нестійка погода з періодичними грозовими дощами та дощами без гроз. Водночас буде вдосталь сонця та прояснень.

У східних, південних регіонах та в Дніпропетровській області ще переважатиме спекотна погода з +28+34 градусами, тоді як у західних, північних та на значній частині центральних областей прогнозується комфортна температура повітря від +20 до +28 градусів, а вночі туди завітає справжня прохолода: +15+18 у західних регіонах, +11+16 градусів на півночі та в центрі.

До Києва на вихідних періодично навідуватиметься дощ, а може навіть і гроза. Уночі очікується +15+17 градусів, а вдень стовпчик термометра підніметься до +25 градусів.

"Тому візьміть із собою на дачі, на природу, на галявинку чи бережок коло річки підстилку типу клейоночки, парасолю, нормальне взуття (не білі кросівки у сіточку), але окуляри від сонця також можна кинути. Ну, й якщо ви плануєте якісь заходи на вечір чи ранній ранок, одягнутися варто тепліше, +12+17 градусів - це вже явно холоднувато", - попередила синоптикиня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли закінчиться хвиля похолодання в Україні.