RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Сумно та безрадісно: у мережі показали, на що окупанти перетворили курорт Залізний Порт

Українські курорти на Азовському та Чорному морі 2022 року тимчасово опинилися в окупації. Кафе, які роком раніше були наповнені щасливими відпочиваючими, зараз порожні із забитими вікнами. На пляжах майже немає людей, періодично чути вибухи.

Про це повідомляє Telegraf.

Нині відпочивати у Залізному порту можуть лише мешканці таких самих окупованих регіонів. Жителька Херсона Наталія розповіла, що щоб доїхати до курортного селища, потрібно подолати три блокпости, окупанти перевіряють документи та багажники.

Людей на пляжі дуже мало, хоч море дуже чисте. Там немає медуз, а через невелику кількість людей та катерів, до берега припливли дельфіни.

У липні у місті відкрилися частина готелів та магазин на в'їзді до населеного пункту. За номер із зручностями потрібно заплатити від 500 до 700 грн, тоді як роком раніше за нього просили 1,5 тис. Але більшість так і не відкрилися. Крім того, за словами відпочиваючих, у місті чути вибухи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що українські військові на Херсонщині пішли у наступ. Звільнення нашого моря дедалі ближче.