RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бояться поїхати у пакеті назад: Кім розповів, до якої паніки серед росіян призвели удари HIMARS

Паніка в рядах російського окупаційного війська набирає обертів з кожним пострілом високоточних систем HIMARS, оскільки ситуація на фронті, зокрема, на південному напрямку змінилася, де поширюється й дезертирство.

Про ситуацію на Миколаївщині "Апострофу" розповів очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Використання Збройними Силами України американських систем HIMARS значно знизило й до того низький бойовий дух російського окупаційного війська. Тепер окупанти намагаються в будь-який спосіб уникнути прямого зіткнення з українськими військовими.

"Навіть невелика кількість високоточної далекобійної зброї дуже сильно змінює карту бойових дій та ситуацію. Це бачимо не тільки ми, це бачить і ворог, це бачить весь світ. Тому ми чекаємо ще на зброю. Вона зараз дуже ефективно працює по складах, по командних пунктах. Через перехоплення ми чуємо, що відбувається в штабах і в армії російських окупантів, яка паніка є", - запевнив Кім.

Також країна-терорист Росія регулярно втрачає особовий склад, військову техніку та боєприпаси. Крім того, втрати російського окупаційного війська у вищому військовому командуванні тільки зростають.

"Ніхто не хоче тут воювати навіть з командирів, тому що це далеко не перший генерал, який приїжджає, а йому кажуть: "Їдь на фронт, на першу лінію, ти повинен підняти бойовий дух". Він приїжджає і в пакеті відʼїжджає назад. Таким чином, він не підіймає бойовий дух, а тільки підтверджує те, що нема чого тут робити російським окупантам", - наголосив очільник Миколаївської ОВА.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Навіть російські генерали не хочуть воювати в Україні, щоб не їхати назад у пакеті - Віталій Кім