RU  UA  EN

Понеділок, 23 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

22 вересня

Всі новини

"Укрзалізниця" спростила пошук міжнародних залізничних рейсів: подробиці

Укрзалізниця із перших днів війни активно допомагала тим, хто цього потребував, а наразі регулярно покращує свої послуги – так, компанія створила єдиний сервіс для пошуку міжнародних рейсів.

Про це йдеться на офіційному сайті "Укрзалізниці".

Зазначається, що за допомогою нової функції можна знайти інформацію про міжнародні маршрути потягів. Таке рішення було прийнято у зв'язку зі зростанням попиту на такі рейси – більшість міжнародних поїздів останніми тижнями курсують із завантаженістю 90% і вище.

Інформацію про всі пасажирські поїзди, які їдуть з України за кордон та зворотно, а також зручні стиковки з місцевими залізницями та аеропортами можна знайти на новоствореному сайті.

"Наприклад, якщо вам треба з Відня повернутися до Києва, а квитки на прямий поїзд №149 Відень — Київ скінчилися, то ви можете "зробити хід конем", обравши альтернативний маршрут: придбати квитки на поїзди ІС105 Відень — Перемишль і №54 Перемишль — Київ, адже стиковка між ними — ідеальні півтори години у Перемишлі! Посилання на польські та австрійські квитки теж є на порталі", – зазначають в пресслужбі Укрзалізниці.

Раніше ми писали, що Україна отримала "безвіз" в Євросоюзі.