RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

"Не ігноруйте сигнали тривоги": відеозвернення Зеленського за підсумками дня 15 липня

Увечері в п'ятницю, 15 липня, президент Володимир Зеленський опублікував відеозвернення, в якому розповів про останні ракетні обстріли окупантів і закликав українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Відео опубліковано в YouTube.

“Наразі, коли я записую це звернення, майже на всій території нашої держави – повітряна тривога. Є попередня інформація щодо влучень – Дніпро, Кременчук, Київщина”, – сказав він.

Зеленський зазначив, що загарбники розуміють, що українці стають сильнішими. Вони використовують терористичні методи, щоб залякати людей, завдати максимальної шкоди українським містам.

"Тому я прошу вас: будь ласка, не ігноруйте зараз сигнали повітряної тривоги. Відповідних правил поведінки треба дотримуватись завжди, і особливо на об'єктах, що мають суспільне значення”, – закликав президент і додав, що настане день, коли російський терор стане неможливим, але для цього ще доведеться боротися.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні ввечері випустили по Дніпру щонайменше п'ять ракет. Офіційної інформації про можливих постраждалих поки що немає, тоді як у мережі вже пишуть про загиблих.