RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

"Секретна нарада" у Будинку офіцерів: у Росії вигадали "виправдання" теракту у Вінниці

У Росії спробували знайти виправдання жахливому теракту 14 липня у Вінниці, в якому через ракетні обстріли загинули 23 мирних жителя. У Міноборони країни-агресора заявили про те, що ліквідували учасників "таємної військової наради", яка проходила в Будинку офіцерів.

Про це на брифінгу заявив представник Міністерства оборони Росії.

Так заявили про те, що в момент ракетного удару "Калібрами" в будівлі проходила нарада, на якій нібито було присутнє "командування українських повітряних сил та іноземні постачальники озброєнь".

Окупанти заявили про те, що під час нанесення удару по Дому офіцерів нібито обговорювалася передача українським військовим "чергової партії літаків, засобів ураження, а також організації ремонту українського авіаційного парку. У Міноборони РФ заявили, що нібито "знищили всіх учасників наради".

Зараз пропагандистські ЗМІ активно тиражують цинічну заяву Міноборони окупантів.

Нагадаємо, українські військові уже мстять за кров мирного населення. ЗСУ завдали високоточних ударів по скупченню ворожої техніки в Херсонській та Луганській областях. Рашисти втратили військову техніку та склад із боєприпасами.

Нагадаємо також, раніше повідомлялося про 22 загиблих в результаті ракетного удару по центру Вінниці. Серед загиблих – діти.