RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З похоронкою та холодильником з України: у РФ зняли сльозливий фільм про сім'ю окупанта-мародера

Російський загарбник з Іркутської області Ілля Василенко загинув, беручи участь у бойових діях на території України. У фільмі про його сім'ю авторка намагалася розкрити тему поганої підтримки родичів загиблих військових державою та викликати жалість до окупантів.

“Апостроф” зібрав реакцію соцмереж на сльозливе кіно та появу в кадрі українського холодильника, який, мабуть, намародерив “добрий” російський солдат.

У фільмі сестра поскаржилася, що "грошей дали тільки на труну та пам'ятник". Також вона розповіла, що брат був дуже доброю людиною і поскаржилася на лиходійку-долю.

Глядачі не обійшли своєю увагою знаковий кадр, де з'явився холодильник з українською наліпкою “2 роки повна гарантія”. За версією користувачів соцмереж, цей агрегат солдат відправив з України аж за 4500 км, спочатку вбивши його власників.

Раніше в ГУР перехопили чергову телефонну розмову окупанта, в якій він розповів, як мародерив в Україні. Він вкрав телевізор, а його товариші по службі – побутову техніку та багато іншого.