RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Чекаємо на черговий "жест доброї волі": як вплине удар по Антонівському мосту на визволення Херсона

У середу, вранці, 20 липня, Збройні сили України завдали чергового удару по Антонівському мосту Херсонської області - зазначається, що командування ЗСУ обрало асиметричні шляхи до звільнення від російських окупантів Херсона.

Таку думку висловив головний редактор сайту "Апостроф" Денис Попович на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначив Попович, закриття Антонівського мосту наполовину перерізає шляхи постачання ворожого угруповання, яке застрягло на правому березі Дніпра - йдеться про Херсонську і, частково, Миколаївську області. Друга половина цього шляху перебуває під вогневим контролем української армії – тут йдеться про греблю Новокаховської ГЕС.

Водночас, знищення об'єктів радіоелектронної боротьби та ППО у Скадовську та, ймовірно, у Новій Каховці, розширює можливості авіації ЗСУ, а отже, ударів по окупантах буде ще більше.

"Як довго протримаються ворожі війська без постачання, без управління, без слуху та зору? Скільки протримаються, стільки й протримаються, але ефективно воювати - зась",- зазначив Попович.

За словами головного редактора "Апострофа", на півдні України штурмів та танкових проривів не буде. Натомість буде високоточна артилерійська війна, яка спонукатиме окупантів зробити черговий "жест доброї волі". Простіше кажучи - піти з окупованої території.

Раніше ми писали, коли, за словами Олексія Арестовича, Україна звільнить Херсон.