RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Тимчасово без Азовського моря та Одеси: де можна відпочити в Україні під час війни

Через війну, в Україні абсолютно безпечного місця на даний момент немає, проте залишаються міста, в яких відносно спокійно і не ведуться бойові дії - їх можна розглянути для відпочинку.

Куди можна поїхати в Україні, розповідає "Апостроф", з посиланням на "Факти".

Варто зазначити, що, плануючи в Україні відпочинок, не слід забувати про сигнали повітряних тривог, а також змінити звичні маршрути. Так, про пляжний туризм на півдні країни на якийсь час доведеться забути. Також, не вдасться відвідати культурні пам'ятки у Харкові та Одесі. У той же час, на заході України можна зіткнутися із високими цінами на житло.

Плануючи поїздку до Львова, Чернівців, Івано-Франківська, Тернополя або Кам'янця-Подільського бронювати житло потрібно заздалегідь, оскільки в цих містах зосереджена велика кількість внутрішніх переселенців.

Що ще можна відвідати в Україні

  • Дністровський каньйон розташований на кордоні чотирьох областей: Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької та Тернопільської.
  • Бакота — затоплене село, яке називають українською Атлантидою, або Національний парк Подільські Товтри, що належить до семи природних чудес України у Хмельницькій області.
  • Термальні курорти Берегове, Солотвино чи Косине на Закарпатті. Можна заощадити, якщо зупиниться не саме в курортних містах, а сусідніх невеликих селищах на зразок Яношів.
  • Озера – Синевір (Закарпатська область), Світязь, Шацькі озера (Волинська область), Блакитні озера (Чернігівська область), озеро Брестовате (Кіровоградська область), Біле озеро в Рівненській або Шелехівське озеро в Сумській області.
  • Курорти Трускавець, Моршин у Львівській області чи Миргород у Полтавській області.

Раніше ми писали, де українцям краще провести відпустку влітку.