RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Грози та спека до 36 градусів: прогноз погоди в Україні на початок тижня

Тиждень в Україні починається з погоди на будь-який смак - місцями у понеділок стовпчики термометрів піднімуться до +31 градуса і без опадів, а в інших областях буде прохолодніше і з дощами.

Про це свідчать прогнози українського гідрометцентру.

У понеділок, 25 липня, дощі пройдуть у північних, східних, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та частині південних областей. На решті території – без опадів, хмарно з проясненнями. Вдень прогнозується від +23 до +31 градуса, у нічний час – 13-20 градусів тепла.

Крім того, синоптики попередили, що 25 липня у південній частині, більшості західних, Вінницької та Житомирської областей збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Наступного дня, 26 липня, дощі з грозами очікуються у східних, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях, у решті регіонів без опадів. Температура повітря підвищиться, вдень стовпчики термометрів покажуть від 24 до 36 градусів зі знаком "плюс". Найспекотніше буде у західних областях. Вночі прогнозується +11+20 градусів.

У середу, 27 липня, грозові дощі перемістяться у західні та центральні області, на решті території – сухо. Вдень прогнозується +24 +31 градус, вночі стовпчики термометрів покажуть від 13 до 21 градуса тепла.

Раніше "Апостроф" розповідав, яка погода в Україні буде у серпні.