RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

На які сюрпризи чекати українцям від погоди: свіжий прогноз

Наприкінці тижня в Україні очікується спекотна погода із зливами в деяких регіонах. Крім того, синоптики прогнозують і грози, однак на більшості територій переважатиме суха погода.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Погода 28 липня

Карта погоди на четвер, 28 липняФото: Укргідрометцентр

У четвер на більшості території України прогнозується мінлива хмарність з проясненнями, але все ж будуть і дощі з грозами.

У західних регіонах середня нічна температура триматиметься на рівні +13+17 градусів, а вдень повітря прогріється до +24+28 градусів, а на Закарпатті до +31 градуса.

У центральних областях дещо тепліше: уночі від +15 до +18 градусів, а вдень до +31. Водночас у Полтавській, Черкаській і Кіровоградській областях очікуються дощі з грозами.

На півночі України вночі +16+19, а вдень стовпчик термометра підніметься до +24+27, попри дощ та грозу.

У східних та південних регіонах доволі схожий температурний режим: уночі +17+20, удень від +27 до +32 градусів. Дощі з грозами очікуються в Одеській, Миколаївській і Харківській областях.

Погода 29 липня

Карта погоди на п'ятницю, 29 липняФото: Укргідрометцентр

У п'ятницю більшість території України перебуватиме під хмарним небом, на якому час від часу з'являтиметься яскраве сонце. Однак у більшій частині лівобережних областей прогнозуються дощі з грозами.

У західних, північних та центральних областях уночі очікується від +11 до +16 градусів, а вдень температура повітря прогріється до +24+28 градусів. На Закарпатті, звичайно ж, тепліше - до +31 градуса. У Дніпропетровській області синоптики прогнозують дощ.

У східних та південних областях погода буде спекотнішою, адже вночі там +17+20, а вдень до +32 градусів. Дощі з грозами очікуються в усіх східних областях, а також у Запорізькій та Херсонській.

Раніше "Апостроф" повідомляв, яка буде погода в останній місяць літа.