RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Спека до +34 та зливи з грозами: синоптик дала актуальний прогноз по Україні

Зараз погода в Україні типова для серпня: іноді дощі, іноді спека. І завтрашній день, 11 серпня, не стане винятком. Протягом доби у багатьох регіонах пройдуть дощі з грозами, а місцями прогнозується спека до +34 градусів.

Про прогноз погоди повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Уночі 11 липня дощі пройдуть у північних областях, на Волині, Рівненщині, торкнуться Полтавщини, Черкащини, локальні опади також можливі на Харківщині, Луганщині. Уранці дощові хмари накриють переважно північ країни, а вдень вони перемістяться у західні області, Крим та прибережні райони Запорізької області.

вечері 11-го серпня дощі пройдуть у центральних областях (окрім Дніпропетровської) та на півночі України (окрім Сумської), на Волині, Рівненщині, в окремих районах Запоріжжя та Криму. Всі області, які не згадувалися в згадуваний час доби - там без істотних опадів", - написала Діденко.

Температура повітря у четвер залишиться стабільно високою (до +34 градусів у тіні та +40 на сонці) у південних і східних регіонах, а також на Дніпропетровщині. Решта регіонів можуть очікувати на +21+27 градусів тепла.

"У Києві 11-го серпня трохи потепліє, впродовж дня передбачається до +26 градусів. Дощі, місцями з грозами - очікуються. Більша ймовірність опадів вночі, вранці та ввечері", - додала синоптикиня.

Щодо вітру, то завтра він очікується північно-східний, помірний, але часом буде рвучким до 12-14 метрів за секунду.

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли в Україну прийде справжнє "пекло" до +41 градуса спеки.