RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Допоможе сам Всесвіт: як правильно загадати заповітне бажання у серпні

Мрійники, романтики, шанувальники нічного шоу та астрономи з нетерпінням очікують надзвичайного небесного видовища - зорепада Персеїди. Це не тільки неймовірно гарний період, але й шанс змінити своє життя на краще. Для цього потрібно знати, як правильно загадувати бажання.

Експерти розповіли про те, як можна використовувати енергетику простору собі на благо.

У цей період на Землю обрушується сильний метеоритний дощ, що дає спостерігачам безліч здібностей загадувати бажання. Але робити це потрібно за правилами.

1 Своє бажання слід записати, щоб візуалізувати думку. Але потрібно правильно сформулювати послання Всесвіту, щоб він дав саме те, що ви хочете. Тут треба враховувати абсолютно всі деталі.

2 Бажання повинне мати конкретну дату, а не просто "в майбутньому". Формулюючи свою мрію, потрібно озвучувати часовий період. Наприклад, "я виходжу заміж у середині жовтня". Тоді є всі шанси, що заповітне бажання здійсниться набагато швидше.

3 Усі бажання – це мета, тому вони мають бути досяжними. Навряд чи ви зможете стати дружиною Кіану Рівза або отримати спадщину від Єлизавети ІІ. Тому треба писати мрію максимально правдоподібно, унеможливити всі негативні слова.

4 Усі наші бажання – це емоції, які мають бути позитивними. Чим більше подробиць ви пропишите, тим виразніше буде картина, і мрія обов'язково незабаром стане реальністю. Для цього потрібно скласти опис бажаного з усіма деталями, що викликають приплив сил.

5 Бажання обов'язково завершують фразою-оберегом. Її можна обрати самостійно. Наприклад, "Нехай бажання гармонійно увійде в моє життя, принесе мені радість і щастя. Стане джерелом позитиву і руху вперед".

6 Після того, як все написано на папері, настає найважливіший момент. Щоб мрія здійснилася, її потрібно "відпустити". Фахівці в галузі біоенергетики радять не зациклюватись на мрії, а діяти і з оптимізмом дивитися у майбутнє. Не можна опускати руки перед тимчасовими труднощами, потрібно продовжувати рухатися до щасливого майбутнього.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв про те, що перша ложка освяченого меду на Маковея вважається чарівною. Якщо загадати бажання - збудеться.