RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Не царське це діло - посуд мити: п'ять чоловічих імен головних ледарів

Названо чоловічі імена, володарі яких вважаються найбільшими ледарями в домашніх справах.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на фахівців.

У списку - п'ять імен чоловіків, до яких марно підходити з проханнями помити посуд, прибрати вдома чи замінити лампочку.

Володимир

Хоч ім'я Володимир має значення "володар світу", це зовсім не стосується конкретної щоденної і дрібної роботи. Такі клопоти не для таких чоловіків, їм негоже мити посуд і витирати пил. Володимир може тільки залишити приміщення, щоб не заважати родичам у такій нецікавій роботі.

Іван

Такі чоловіки економлять сили на великі звершення. А це призводить до лінощів і відмови від виконання рутини. Івани досить важкі на підйом, змусити їх прасувати одяг, наводити порядок в будинку - вкрай важко.

Павло

Такі чоловіки залишаються інфантильним та не активними у дорослому житті. Теж цінують свій дорогоцінний час, не готові витрачати на дрібні побутові питання. Вони ж народжені для чогось великого! Дружина такого чоловіка, зазвичай, сама вміє робити навіть чоловічі справи по дому.

Дмитро

Ці чоловіки люблять бути переможцями, а в приготуванні або прибиранні вони не дуже вправні, тому стараються просто зайвий раз не принижуватися і не робити те, що не буде ідеальним. Дмитро передоручить таку важливу справу професіоналу - прекрасній дружині.

Степан

Такі чоловіки керуються принципом "навіщо робити самому, якщо є фахівець". За будь-якої поломки в будинку викликають майстрів - і проблем нема. Проте інколи партнерка Степана виступає проти такої трати коштів і часто сама лагодить все. А чоловік надалі думає, що в нього все під контролем, вважаючи себе напрочуд прекрасним домовласником.

Раніше "Апостроф" писав, які чоловічі імена краще не давати дітям.