RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Зливи з грозами та +34: якою буде погода наприкінці тижня

У четвер, 18 серпня, в Україні очікуються дощі з грозами – така погода триватиме до кінця тижня, але не в усіх регіонах країни.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

18-го по всій країні, окрім Чернігова та області, очікуються дощі з грозами - температура повітря вдень очікується від +24 до +31°C, а вночі - від +15 до +20°C.

На Чернігівщині істотних опадів не очікується. Температура повітря вдень буде від +25 до +27°C, а вночі - від +15 до +17°C.

У п'ятницю, 19 серпня, на всій території України очікується переважно сонячна погода - лише на сході та півдні країни будуть грозові дощі. Температура повітря вдень буде коливатися від +25 до +34°C, а вночі від +14 до +20°C.

У суботу, 20 серпня, у Львівській, Закарпатській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, а також Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Запорізькій, Полтавській, Херсонській областях та Криму очікуються дощі з грозами. Температура повітря вдень коливатиметься від +25 до +34°C, а вночі - від +14 до +21°C.

У неділю, 21 серпня, у Київській, Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Луганській областях та Криму істотних опадів не очікується – на решті територій України будуть дощі з грозами.

Температура повітря вдень буде від +23 до +32°C, а вночі - від +14 до +22°C.

Раніше "Апостроф" публікував прогноз кліматолога, які місяці восени будуть найтеплішими і коли буде більше дощів.