RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Вбивство доньки Дугіна: "Азов" спростував фейк російської пропаганди

Наталія Вовк (Шабан), яку у ФСБ назвали "виконавицею вбивства" Дар'ї Дугіної-Платонової, не має жодного відношення до "азовців".

Про це йдеться в офіційній заяві полку "Азов".

“Жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікувала ФСБ у своєму звіті щодо розслідування теракту проти дочки російського пропагандиста Дугіна – не має жодного стосунку до полку “Азов” і ніколи не належала до нашого підрозділу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що так званий документ, яким російські спецслужби намагаються довести причетність "Азова" до підриву автомобіля Дугіної-Платонової, насправді є не більш ніж черговою "візиткою Яроша".

“А сам теракт – це підготовка до “трибуналу” над "азовцями". Адже таким чином Росія підігріває громадську думку своїх громадян щодо "необхідності" такого судилища”, – заявили у “Азові”.

У заяві категорично засудили незаконне судилище над українськими захисниками та закликали тих, хто може запобігти так званому “трибуналу”, зробити для цього все можливе.

Нагадаємо, Федеральна служба безпеки РФ заявила, що у вбивстві доньки ідеолога "руського миру" Олександра Дугіна - Дарії Платонової нібито винні українські спецслужби. На думку ФСБ, виконавець – громадянка України Наталія Вовк, яка прибула до Росії 23 липня та нібито є військовослужбовцем полку "Азов".