RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Мешканці двох регіонів України можуть отримати грошові сертифікати на продукти

Продовольчі сертифікати - це новий вид допомоги для жителів України, який розпочала благодійна організація ADRA Ukraine за підтримки Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) ООН.Власник сертифікату може купити продовольчі чи непродовольчі товари на суму 1500 грн у магазинах Сільпо, Le Silpo, Fozzy, Фора, Thrash!, Траш!

Отримати сертифікати можна у Чернігівській та Сумській областях.

Хто може отримати сертифікат:

– внутрішньо переміщені особи;

– ті, що постраждали внаслідок військових дій;

– інваліди (1, 2 групи);

– ті, що самостійно забезпечують життєдіяльність сім’ї;

– вагітні або ті, що годують немовлят;

– багатодітні сім’ї;

– люди пенсійного віку (60+).

Як отримати сертифікат:

У містах Чернігів, Ніжин та Суми отримати сертифікати можна виключно за попереднім записом. Запис онлайн проводиться через Google форми (виняток – жива черга для людей категорії 60+). Посилання на Google форму знаходиться на сайті www.adra.ua > розділ "Новини" > стаття "Як отримати продовольчий сертифікат".В решті населених пунктів запис ведеться у пунктах видачі в порядку живої черги.

Кількість сертифікатів наразі обмежена. Як тільки набирається певна кількість людей, форма закривається на час обробки заявок.

Актуальна інформація є на Instagram сторінці організації та на сайті www.adra.ua. Щодо запису та роботи пунктів видачі можна також звертатись за телефонами гарячих ліній ADRА:+380673331752, +380931706739, +380506155750.