RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Небезпечно для життя: партизани в Мелітополі пояснили зрадникам, чому не варто брати участь у "референдумі"

Російські окупанти та колаборанти готуються до проведення псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях. Однак Сили спротиву України попереджають одразу - ні "референдуму", ні "голосування" не буде.

Про це мер Мелітополя Іван Федоров розповів в етері Апостроф TV.

Українські партизани, які діють на тимчасово окупованих територіях півдня країни, налаштовані рішуче. Вони недопустять проведення окупантами незаконних псевдореферендумів щодо приєднання українських регіонів до країни-терориста РФ і покарають усіх, хто причетний до їхньої організації.

"Було пошкоджено штаб організації псевдореферендуму та опитування на території Приазовської ОТГ, що в 20 км від Мелітополя. Тобто обіцянки партизанів щодо покарання всіх, хто причетний до псевдореферендуму - виконуються", - наголосив Федоров.

У результаті активних дій Сил спротиву колаборанти все частіше відмовляються виконувати завдання від російських окупантів, оскільки бояться за власне життя.

"Вже ніхто не хоче брати участь в організації псевдореферендуму, бо це небезпечно для життя", - зазначив мер Мелітополя.

Як інформував "Апостроф", у Приазовську під Мелітополем партизани підірвали штаб окупантів, які готувалися до проведення псевдореферендуму.