RU  UA

Бувають неприємні інциденти: журналіст розповів про настрої у Херсоні

Призначені окупантами голови місцевих адміністрацій у Херсонській області сподіваються, що їм вдасться всидіти на російських багнетах, тоді як місцеві жителі радіють ударам ЗСУ по позиціях ворога, хоча й не обходиться без неприємних інцидентів.

Про це журналіст із Херсона Костянтин Риженко розповів в ефірі Апостроф TV.

"Гауляйтери" кріпляться, тримаються, сподіваються, що вони встоять. А люди... Сьогодні таке глобальне свято. Як то кажуть, Херсон – єдине місто, яке радіє вибухам. Я сьогодні отримав просто величезну кількість повідомлень. Люди говорять про те, що нарешті вже контрнаступ почався. Це вже явно, мабуть, чути. Люди знову обнадіялися, бо починають турбуватися, коли довго немає вибухів у районі міста", - каже журналіст.

Він підтвердив, що через вибухи на складах зброї окупантів може вибити вікна у будинках, проте мешканці Херсона відчувають радість.

"Вона (радість. - Ред.) переважає, це сто відсотків. Звісно, не без того, що бувають неприємні інциденти. Так, іноді, на жаль, через розльоти боєприпасів або через те, що надто близько до цивільної інфраструктури знаходяться військові об'єкти рашистів, страждають мирні люди, вибиває вікна", - каже Костянтин Риженко.

"Страждання мирних людей тут коментувати зайве - це завжди трагедія. З розбитими вікнами можна змиритися. Я часто зустрічав повідомлення, що нехай нам вікна поб'є, але аби їх тут не було", - додав він.

інтерв'ю читайте на сайті "Апостроф": З Херсона росіяни підуть, для них дуже важливе інше місто на Дніпрі - місцевий журналіст